Glad

Idag är jag på jättebra humör, weeeeeey

Scary Doll

 
Här är en Halloweensminkning som jag gjorde på min klasskamrat och bästa vän Anton, i skolan i fredags. Det ser egentligen bättre ut på långt håll, men det ska i alla fall likna en docka, vilket jag hoppas att ni ser, haha. Har även gjort ett sår i pannan, då jag använt mig av moddeleringsvax, och lite blod osv. Hur enkelt som helst! Kommer säkert upp någon mer Halloweensminkning vartefter då jag och Tim ska på fest på fredag. Det ser jag fram emot. Och en till sak som jag verkligen ser fram emot är att på torsdag så blir det en shoppingsväng med Anton upp till stockholm. Min moster skulle upp dit på någon grej, så hon var hur gullig som helst och erbjöd plats i hennes bil, dit och hem! wihuuuu
 
puss
 

Du

Med dig känns allting så lätt.
" Det är bättre att vara två" sa du häromdagen, och jag håller helt med. 
För utan dig, skulle inte min värld fungera.♥
 
 
 

Long time no see

Länge sen va? haha. Ingen läser typ min blogg ändå så enda anledningen till att jag uppdaterar är för att jag tycker det är roligt att gå tillbaka i arkivet och kolla.
 
Just nu är jag hemma hos Tim. Han är iväg och fiskar, så jag och hans föräldrar ska nog åka till Stadium sen. Tims mamma skulle kolla på någon jacka där, och jag är ju mer än gärna smakråd ;)
 
Dagarna i skolan går så otroligt fort! Känns redan som att det börjar närma sig studenten, vilken jag nästan får lite panik av. Men ändå så himla skönt att vara klar med skolan snart. Annars är allting kanon, lite synd att det börjar bli så kallt ute bara. Sommaren, jag vill ha tillbaks dig!!
 
 
 

RSS 2.0