Tjo bre, vad hände Jao? Peace bre

Sitter i skolan med mina två hooooomie, haha. Väldigt skönt med en 3 timmars lång rast! Hepåree

Lite allt möjligt.

Jag har gått och fått glasögon. Dessa kommer dock bara användas på tillfällen då jag VERKLIGEN behöver se bra. Hatar att jag har dålig syn.
 
Idag efter skolan tog jag en mysfika med min fina vän Fia. Så himla fint, och vi har massvis med härliga planer. Skönt att det finns någon som har lika galna ideer som jag, haha!
 
I skolan idag tränade jag på Fia, till visningen som vi kommer att ha den 15 Mars. Det kommer bli så coolt. Här får ni tre bilder bara för att jag är världens snällaste, visst?

Sen har jag den här underbara killen, vilket gör mig så himla glad.
Du anar inte hur lycklig jag är med dig!
 
och ikväll ska jag lägga mig tidigt, för sömn ägeeeer.
 
Puss på er!
 

Saknar

 
Något som jag kan ångra emellanåt är att jag valde att sluta träna konståkning. Igår när jag satt och kollade på konståkning på tv:n fick jag världens lust att börja åka igen. Nu är det ju ingen större idé att börja igen, men det hade varit kul. Får nöja mig med att vara tränare för de små istället. Det är också kul!
 

This is love

Har varit hemma och varit sjuk i två dagar nu. Inte kul alls faktiskt! Men imorgon har jag planerat att gå till skolan i alla fall. Hatar att missa saker. puss

snälla

Jag vet att alla tjatar om det här nu -  Men kan inte sommaren ta och komma nu? Eller i alla fall våren. Börjar bli redigt trött på all jävla snö, kylan och halkan. G E  M I G  S O M M A R ! 
 

The luckiest girl on the planet

 
Allting rullar på, och jag känner mig sjukt pepp på livet. Idag var det praktik, och det känns verkligen som att jag börjar komma in i det nu. Sjukt kul! Imorgon efter skolan drar jag hem en snabbis, packar om, och drar till Tim och sover där tills på lördag. Då åker vi hit och firar min kära mamma som fyller år på söndag, och sover här. Härligt!
Jag är så lycklig.
 

Ögonfransförlängning

För kanske 2 månader sedan så fick jag vara "modell" för en tjej på mammas jobb som skulle visa hur man gjorde en ögonfransförlängning. Man limmar alltså på som lösa fransar, en för en, på de riktiga. Det tog himla lång tid, men resultatet blev grymt bra! Önskar att jag hade såna ögonfransar i vanliga fall, menmen. Tyvärr så höll det inte alls speciellt länge. Man ska ju egentligen fylla på var 3-4 vecka för att hålla dom snygga, men jag kände inte för att lägga pengar på det så jag får väl skylla mig själv att jag hade glesbygd bland mina fransar i slutet innan alla hade ramlat av. haha. Här nedan ser ni i alla fall hur sjukt stor skillnad det är! :)
 
Före:
 
 Efter:
 
 
 

- Natten är vacker, du är som natten -

Just nu är jag otroligt lycklig. Jag är omgiven av väldigt fina vänner, har en fin familj, och så har jag min otroligt fina Tim. Det gör mig så glad! 
 

Puss♥ 

- 2013 -

Finaste nyår, men fina Tim och familjen. Vi gick ljuspromenaden i stan, hälsade på farmor och farfar en snabbis, och åt god mat här hemma. Mitt nyår kunde inte blivit bättre med andra ord. 
 
Idag har jag bara varit hemma och tagit det lugnt. Har fixat mormors naglar, och så har jag umgåtts lite med Linus, (mammas kusin) som även han kom förbi en sväng. Är hur seg och trött som helst idag känns det som!
 
Hoppas erat nyår var lika bra som mitt. Pusss på er

RSS 2.0