Praktikplats och hunger.

Nu är jag så hungrig så att jag håller på att avlida. Har ätit bara lite youghurt och två pannkakor idag, så det är väl  inte så konstigt egentligen. 
Idag har jag varit i skolan från klockan 8.10-17.00. Inte frivilligt, om ni nu trodde det, utan tyvärr så går vi så sent på onsdagar. Jag har även fixat praktikplats idag, vilket känns mer än bra. Dock skulle det vara fixat för typ 2 veckor sen, men bättre sent än aldrig. Jag är så dålig på att ta tag i saker, tänker alltid "Jag gör det sen", men när är "sen" då? det blir ju aldrig av. Nu hade jag iaf chillat lite väl länge angående praktiken, så idag tog jag tag i det och prövade först att ringa till Lindex, och fick praktikplats på första försöket! Hur nice? Förutom den ljusglimten har väl dagen i stort sätt varit piss tråkig. Vaknar svin tidigt, springer till bussen, är as trött hela dagen, och slutar klockan 17. Sen får vi inte glömma idrotten som nästan tog livet av mig, haha, så himla jobbig. 
 
Nu ligger jag helt slut på sängen, och kommer förmodligen inte förflytta mitt ass härifrån på ett x antal timmar. Ska sätta på "Svenska Hollywoodfruar" som jag missade igår, och försöka att gå och lägga mig tidigt för en gångs skull. Hejdå, byebye, tjingeling och allt sånt där, nu ska jag CHILLA.
 
 

Två bilder från i somras, då jag försökte visa vad jag kunde inom området "Akrobatiska konster" Detta var allt jag kunde åstakomma, haha. 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0