Nytt smink

 
 

 
Idag var det dags. Dagen från helvetet var här idag då jag insåg att både min foundation och mitt puder var helt slut. Förut använde jag alltid en foundation från "Fit Me" och ett mineralpuder från "true match minerals", men de har nu tagit slut så jag fick åka till stan och införskaffa mig lite nytt smink idag. Jag kände att både min foundation från Fit Me och mitt mineralpuder ifrån True Match var lite i fel färg, då jag nästan kände mig lite rosa i ansiktet, efter varja gång jag sminkat mig. Därför bestämde jag mig för att gå in på Make Up Store och få lite råd vad jag behöver för produkter. Iofs visste jag nästan redan exakt vad jag behövde för produkter då vi använder oss av Make Up Stors smink i skolan, men det var ändå kul att få lite hjälp. Med mig hem fick jag, En foundation, en concealer (cover all mix), ett löspuder, och en rouge. Nu ser rougen jättejätteljus ut på bilden, men den har namnet peach, och är lite brunaktig i tonen, nästan lite som ett solpuder. Jättefin! Allt som allt (efter skolrabatten på 20%) gick det på exakt 760kr. Har aldrig lagt såhär mycket pengar på en gång, på smink förut, men nån gång måste ju vara den första. Nu hoppas jag på att produkterna är bra, och att de räcker länge, haha. 
 
Ha det bra så hörs vi!
 
Ni missar väl inte Solsidan ikväll va?

Liquid Latex

Med hjälp av Liquid Latex, och lite wax (inte sånt man har i håret) så kan man skapa så himla coola effekter, såsom sår osv. Huvudsaken är att du har liquid latex, för waxet kan man klara sig utan. Vad är liquid latex för något då? Jo, det är som en flytande vätska, som stelnar och blir som gummi när den kommer i kontakt med luften. Om man tar den vätskan på en makeup svamp, och duttar på huden i olika omgångar, får man alltså som ett andra hudlager som man kan slita och dra i. Superhäftigt! På så sätt kan man skapa coola sår, osv. Nu är ju jag inget proffs (som ni hör) utan jag är självlärd, via youtube, haha! men övning ger färdighet, för i början var det supersvårt att få till det så att det ser någorlunda verkligt ut, men man lär sig, och jag har mycket mycket MYCKET kvar att lära. Det är sjukt kul!
 

Sommar i Bilder
 
Några bilder som jag tycker beskriver min finfina sommar i skärgården ganska så bra! 
 
 
 
 

Watch out, we got a badass over here!

Gör ni också konstiga saker ibland? Typ som att råka ställa in glassen i kylen istället för frysen utan att man tänker på det, och att man upptäcker det någon dag senare? eller när man ska ta bort sin tallrick från matbordet och går automatiskt med den i hande ut ifrån köket, och sedan kommer på att man glömde lämna av den i disken? Eller är det bara jag som är ovanligt konstig? eller så tänker jag helt enkelt inte på vad jag håller på med just för tillfället haha. 
 
I alla fall, igår lyckades jag sätta igång tvättmaskinen, och glömde stoppa i själva tvätten. Så när jag kom ut och skulla ta ut tvätten (som jag trodde låg i tvättmaskinen) så var tvättmaskinen helt tom. Tittar bredvid och ser att det jag skulle tvätta ligger där och glor på mig. Fuck liksom. 
 
Händer sånt aldrig er? 
Är jag en konstig skapelse?
Ibland börjar man ju undra....
 
två bilder från i somras när jag var ute på en blåsig båttur, haha!

HEJ

Bjuder på en bild på mig, som är ett antal år gammal. 
Idag är jag sjuk. Igår med för den delen. Förstår verkligen inte hur jag kan vara sjuk så himla ofta som jag faktiskt är. Känner att jag aldrig blir riktigt frisk. Någon tyckte att jag skulle gå till sjukhuset och göra en undersökning, men GLÖM. Ärligt, jag är så  j ä v l a  rädd för sjukhus så det finns inte. Är så rädd för att man ska få reda på att man lider av något as dödligt när man är där så jag vill helst inte åka dit över huvud taget. Var på akuten 1 gång,  och då hade jag stukat handlederna, och fick röntga och grejer, och då var jag nervös kan jag säga. Kan nog erkänna att jag är lite Hypokondriker, och tror att jag ska dö av minsta lilla smärta typ, men ändå. Sjukhus är läskiga, på riktigt. Och eftersom att min mamma har ägt en hälsokostbutik, så försöker jag bli friks på lite mer "naturliga" grejer. Så duktig är jag. Sen verkar dom sakerna inte hjälpa, men det är en annan historia. Nu ska jag vila, ikväll kommer min moster hit och stannar hela helgen, mamma och pappa ska bort. Ska fråga om hon kan köp Ben&Jerry's till mig sen, hehe. Puss 
 

RSS 2.0