Fan vad effektiv

Hejsan hoppsan
Min helg har varit fin, och väldigt god (kan man säga så?). Med god så menar jag såklart att jag har ätit massvis med godsaker. Och så har jag hunnit med ganska mycket också, soft! 
I fredags var skolan väldigt soft. Jag lockade mitt eget hår under lektionstid och målade mina naglar. sånt äger ju!

Igår var jag på pizzahut (MUMS!) med mammas kusin Kajsa, mina brorsor, och min moster och hennes kille. Det var riktigt gott och mysigt. Kvällen avslutades i biosalong nummer 3, framför Breaking Dawn part 2, tillsammans med Kajsa. Gud vad bra filmen var!!!
Idag startade jag dagen med en sväng till ishallen. Annars har jag bara varit hemma och bakat pepparkakor och lussebullar med familjen + mormor och min moster. Här ser vi mitt fula pepparkakshus, som inte är klart än. Min ena lillebror tog alla färgglad Non Stop till sitt hus, så det fanns i princip bara svarta kvar till mig, och det vill jag inte ha! haha.
 
och här har vi mig just nu, haha. Det har även seglat in en båt i mitt vardagsrum!!! OMG! haha, vi har faktiskt en halv eka som vardagsrumsbord. Det är en glasskiva på den så den är som ett bord, ovanligt va? 
Hare braaaa, pusss
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0