Wake me up when september ends

Regn, sol, fina vänner, skratt, konflikter, prov, panikattacker, SOVA, saknad, röda naglar. Min vecka har varit helt okej. Kunde varit bättre, men man kan inte ha det perfekt jämt. Hejdoo


Brända ben

Fint väder. Sol. Värme. Fågelkvitter. Klarblå himmel. Skärgården. Havet. Båtar. Glass. Bikini. Solstol. Finaste plasten. Jag är glad.


Finfula stunder i skärgården.

Gårkvällen var finfin och tillbringades med familjen på bryggan tillsammans med en stor godisskål och fleratusenmiljoner myggor. Imorse när jag vaknade var det mulet och det har nu gått över till soldis. Vart är min klarblåa himmel?
Just nu sitter jag på en dyna, lutad mot en gammal sjöbodsvägg som är målad med falu rödfärg. Hoppas att min tröja inte blir alldeles röd på ryggen nu. Kollar på alla båtar som åker förbi och tänker lite grann. Det är skönt att göra det ibland.

Ha det fint / Soffe


My way

Lycka är när man kan gå (läs springa) till bussen utan jacka. Lycka är när man inser att man kan gå med shorts ute utan att frysa. Dock har jag inte haft shorts på mig i skolan än, men imorgon åker de på, trots att jag har såna komplex över mina ben. Feta och fula. Jaja, fint är livet och jag är gladiiiiis. Poss


I only miss you when I'm breathing. I only need you when my heart is beating,,

Livet rullar på och jag lever. Fett fint med klarblå himmel och sol den här veckan.
Dålig uppdatering, och så ska jag nog ha det. Helt ärligt, vem vill egentligen veta precis allt jag gör? Nae ingen. Tänkte väl det. Så intressant liv har jag faktiskt inte. Mitt liv är precis som era, nästan.
Hejdooo

Ocean

Hade tråkigt så jag sminkade mig. Det blev blått, väldigt blått. Men det går fint ihop med bruna ögon. Ett litet tips när ni ska sminka med blåa skuggor är att lägga rikligt med löspuder under ögonen , som ni sedan borstar bort när ni är klara. På så sätt blir du inte blå under ögat! :)


Sofia Biltvättaren Follin

Jag har namnsdag idag tydligen. När jag kom hem från skolan, kom min
Fina mormor förbi, med glass och en liten slant till mig. Hon är så snäll och söt min mormor. Senare kom även min moster förbi. Hade lovat henne att jag skulle städa och tvätta hennes bil, och självklart fick jag betalt för det hihi. Jag kan säga som så att det tog ett tag, men det var det värt! Hon stannade och åt här, och vi satt och pratade en stund om allt mellan himlen och jord. Hon är verkligen världens bästa moster. Helt ärligt <3


I got a fast car

Häller upp en stor skål med yoghurt och müsli och skär upp en melon, då jag inser att bussen går om 4 minuter. Kul tänker jag när jag inser att det tar typ 7 minuter att GÅ till bussen. Ännu en morgon då jag fått springa i panik till bussen alltså. Och ingen frukost fick jag heller. Skulle gärna vilja ha sommarlov nu, och vara på landet. Ibland kan skolan bara gå och dö. Speciellt idag, för jag har muntligt nationellt prov i engelska. Kill meeee liksom. Puss


Naglar

Jag har försökt att inte måla mina naglar på någon vecka nu, för att jag kände att de var karastrofala, de delade sig hela tiden och gick av. Tänkte att det var bra om de fick lite "luft". Ibland är det bra och låta naglarna vila lite från alla lack. Jag tycker faktiskt att det ser riktigt fräscht ut med naturliga naglar också. En sak ni ska tänka på när ni målar naglarna är att inte måla så lacket kommer på nagelbanden, för det mår inte nageln bra av.
Idag i alla fall, så målade jag mina naglar med ett base coat från H&M's fransk manikyr sett, det blev naturligt och fint tycker jag.


Livet är fint och solen äger

Finfint väder idag, eller hur?
Tog på mig bikinin och gick ut och la mig på altan i någon timma eller två. Fick lite färg i alla fall, tror jag. Vad har jag gjort mer idag då? Ätit. Ätit har jag gjort, allt från ostbågar (fat giiiiirl) till spagetti och pannbiff. Jaja, man lever ju bara en gång. Från Imorgon och fram till sommarlovet ska jag försöka leva nyttigt, önska mig lycka till! Det lär behövas....


Let's get this party started

Gårdagen var helt okej. Idag myser jag runt hemma i min pippitröja och chinos. Har verkligen ingenting planerat för idag, vilket ändå känns skönt. Vi hörs senare, peace


Jag är här utan dig nu.

Imorgon åker jag och firar min mosters kille som fyllt 40. Det ska bli en stor fest, och jag har fått uppdraget att servera drinkar och sprit. Hjälp liksom. Aja, det går nog finfint. Hoppas jag, haha


I'm here without you baby.

Dålig uppdatering men jag lever. Jag är glad, och jag är ledsen. Men mest glad. Myskväll med bästavän står på schemat och det äger. Ne hörreni, vi hörs. Puss


Fint

Sånt som jag vill ha, men som plånboken inte tillåter. Hoppas på att jag får sommarjobb så jag kan köpa mig detta. Det skulle äga. Dock kommer nog chinosen och piké tröjan på övre raden bli mina inom en snar framtid, hoppas jag ;)
Vi hörs, puss

Den som dör får se

Väskorna är packade och står i hallen uppställda på rad, medans jag har slagit mig ner i en fåtölj. Landet står på schemat för helgen, och snart bär det av. Vi måste bara vänta på att mamma ska komma hem först. Jag hoppas på fint väder, med mycket sol. Just nu känns det ganska långt borta med tanke på att det precis började att regna. I alla fall, jag hoppas ni får en finfin helg, för det tänker jag ha!
Kram


Do it like a dude

Vädret är så fint så jag nästan dör, och humöret är mer eller mindre på topp. Igår åkte jag till Anna och vi satt och njöt i solen med en varsin paus sallad och snackade, smörjde in oss med sol olja och låg och halvsov på en varsin dyna i solen. Det var fint. Idag hade vi nationellt prov i Engelska, och det gick nog helt okej. Vädret är lika fint som igår, och livet är bara allmänt bra liksom. Somnade i solen förut in smörjd i sololja, men jag brände mig INTE som tur var. Slutade förresten 10.40 idag och imorgon slutar jag 12.05, jag klagar inte.

Pusss


Valborg och annat fint.

Brygghäng i skärgården, luftgevärsskjutning på kottar och vatten, värme, brända ansikten, fina vänner, båtåkande. Ja listan kan göras lång. Finaste valborgen med finaste vännerna.

Kan inte beskriva hur mycket jag saknat att vara på landet. Vakna upp varje morgon vid havet. Åka båt, och känna sig så jävla fri. Jag älskar livet.

Hoppas ni haft en bra Valborg! Kraaam


RSS 2.0