Och där sprack det

Inget land i helgen på grund av det hemska vädret. Vaknade inatt med panik då jag trodde att mitt hus höll på att bli bombat. Insåg efter ett tag att det bara var åskan, tur det! Imorgon drar vi i alla fall med säkerhet ut till landet, wiie.

Nu ska jag städa garderoben, wish me luck!


Sommarlov

Nu har även jag fått sommarlov och det känns underbart. Imorgon åker jag ut till landet och blir kvar där hela nästa vecka tror jag. Hoppas på sol!


Idiot

Det är inte ofta jag visar att jag är arg eller ledsen här men nu tänker jag fan göra det. Jag är så förbannad och ledsen så det finns inte! Hur en person kan vara så omogen och inte ens kunna föra en diskussion kan jag faktiskt inte förstå. Jag kan faktiskt inte förstå det för fem öre, inte ens tio. Du behandlar mig som att vi inte känner varandra, trots att vi vet allt om varandra. Det gör mig så jävla ledsen, sårad och arg. Det finns bara ett ord, omogen. Hejdå, nu ska jag slå på min kudde och fälla några tårar. Fuck Fuck Fuck


Förkyld, glad och trött

Idag är jag på ganska bra humör faktiskt. Skolan slutade klockan halv 11, och ikväll ska jag ner till Anna och käka middag med Oliver och Martin. Jag tror att det blir grillat, vilket gillas mycket! Puss


Tankar.

Saknar, saknar och saknar. Har svårt att gå vidare, svårt att glömma. Det var något speciellt. Synd att du inte insåg det.

Idag är jag sjuk. Fuck livet.


Girl power

Hanna J har vunnit Big Brother och jag är så jääääävla glad! Åkte ner till Anna och kollade på finalen, och båda satt i soffan och hoppade och skrek av spänning och lycka! Riktigt fin kväll!

Love LIIIIIIIFE!!!!!!!


RSS 2.0