Mänsklig värme

Är hemma och är sjuk. Alltså ibland hatar man ju verkligen livet på riktigt. Men man får försöka göra det bästa av situationen. Igår satt jag och klickade hem en stor beställning från internet, för min fina vän Anna fyller ju år om en vecka. Blev även lite saker till mig själv, därför det blev en ganska stor beställning, haha. Idag är det ett riktigt film-mys väder. Har dragit på mig min pyjamas, och mina stickade nya "tofflor" och myst ner mig i sängen, och ska väl ta och se på någon film snart. Imorgon är det lördag, och jag hoppas verkligen att jag mår bättre då. Ha det bra, puss
 
Bild från i somras. Otroligt snygg outfit va? haha

Världens finaste födelsedag.

Livet rullar på. Jag hade Världens finaste födelsedag och fick massvis med fina grejer (mest pengar, haha). Nu har jag dock åkt på någon förkylning så är sängliggandes för tillfället. Hostar och är snorig, men jag tror det går över snart.
Annars är livet ganska så fint, har så otroligt underbara vänner runt omkring mig. Det gör dagarna tiotusen gånger bättre.

Ha det bra, puss


17 sommrar

Häromdagen var jag på stan med min fina moster. Hon är verkligen världens bästa moster. Jag fick välja lite födelsedagspresenter, och så avslutade vi det hela med att äta underbart god thaimat. 
 
Imorgon fyller jag 17 år. 17 år liksom, tiden går himla fort. Om ett år är jag 18, fatta 18 år, wiiie. Imorgon kommer även farmor och farfar och mormor hit. Det blir mysigt.
 

Varma koppen och en värkande munn.

Känner att det (för tillfället extra mycket) suger att ha tandställning. Var och spände den idag och nu har jag förbaskat ont. Kvällsmaten blir en jävla grönsaks soppa. Mumsigt va?


Skolstart och en glad Fia

Idag var det första dagen i skolan efter sommarlovet. Andra året börjar jag nu, känns som att tiden bara rinner iväg. Idag fick vi även veta att vi kommer att få våra efterlängtade Macbook pro datorer som vi väntat på i ett år nu. Jag är överlycklig!

Just nu ligger jag på sängen och har ont i halsen och känner mig febrig. Så typiskt att man ska börja må dåligt nu när skolan börjar. Imorgon börjar jag halv 10, och vi ska ha en "ta han dom oss själv dag" då vi ska noppa varandras ögonbryn, färga fransar och bryn, vaxa benen (gaaah, hjälp) och massvis med mer roliga saker tillsammans med 3:orna! Ibland äger det att gå stylistlinjen. Vi hörs, puss


RSS 2.0