typ en dålig dag.

fett dålig dag den här dan stryker vi.

skriver mer imorgon.


Du, Jag, Vi

Jag älskar dej!


Gammalt och fint.


Dagens Dresscode.


Helt osminkad idag var jag. Min braiga foundation är slut. Buhhuuu.Kanske laddar upp en videoblogg jag gjorde nyss sen, har inte bestämt mig än. Ser nämligen utsom skit ;)

Byxor: GinaT.
Tröja: GinaT
Kofta: GinaT.
Haha, lite wierdo men allt är frå Gina... Igen. Haha!

Puss & Kram


Okänd Identitet

Gjorde en novell för ett tag sen i skola. Tror jag kanska sa att jag skulle lägga upp den här? Iaf, här kommer den. Inte så jättebra egentligen, men det räckte till ett VG iaf. Ganska skönt det ändå. Så om ni orkar, kan ni ju läsa ;) 


 


Piip, piip lät ljudet från min dator. Jag sprang till datorn och tryckte upp chattrutan. Daniel stod det. Åh, hur ska jag kunna beskriva Daniel. Det kändes verkligen som att vi hade träffats i verkligheten, men det hade vi inte, bara snackat via msn / facebook. Han hade sagt till mig att han hade brunt kort hår och var 1,85 m lång. Perfekt för mig. Han var så sjukt snäll. Jag hade varken sett en bild honom eller pratat med honom i telefonen men ändå gillade jag honom. Hans sätt att skriva på var så sjukt gulligt. Varje gång han skrev till mig, pirrade det till i magen. Jag har inte berättat för någon att jag chattar med Daniel. Inte ens till min bästa vän Gabriella. Jag vill inte att det ska komma ut. Även fast Gabriella är min allra bästa vän, så har hon lite svårt att hålla tyst, när det gäller killar och sånt, och jag ville verkligen inte att hela skolan skulle få reda på det här. Daniel och jag hade bestämt att vi skulle träffas idag. Tanken på att äntligen få träffa honom gjorde mig väldigt förväntansfull men samtidigt väldigt pirrig. Fina Daniel, snart ska jag få träffa dig i verkligheten. Visst tanken på att det kunde vara någon annan jag chattat med har slagit mig, men lika snabbt försvunnit igen. Varför skulle han låtsas vara någon annan? Nej, han är Daniel , det vet jag, jag bara vet det.

Klockan slog två och samtidigt slog jag igen dörren och gick mot parken. Det var där vi skulle mötas. Parken låg mitt i Stockholms innerstad och var fylld med vackra blommor, fina fontäner osv.  Jag har bott i Stockholm i hela mitt liv och det är ingen tvekan om att det här är den finaste parken i Stockholm. På väg dit började jag bli lite nervös. Tänk om han skulle tycka jag var jätteful?
Jag hade tagit på mig ett svart tajt linne och ett par jeansshorts. Jättesnyggt! Det tyckte jag i alla fall. Mitt hår, som var långt och tjockt var flätat i en slarvig fläta. Det var sommar, himlen var klarblå och jag var på väg för att träffa Daniel. Kan det bli bättre? Tänkte jag. Knappast.

Nu var jag nästan vid parken. Pirrig som aldrig förr, gick jag ner för en lång, smal gränd. Längst ner låg parken. Parken där jag och Daniel skulle träffas för första gången. Jag gick och satte mig på en bänk som stod under ett stort grönt träd. Åh, parken var så fin! Jag kollade på klockan, 14:30. Det var nu vi skulle träffas. Men vart är han? Jag kollade mig omkring, men parken var helt öde. Bara jag, träden, blommorna och fåglarna var där. Tiden gick och jag funderade allt mer och mer på att dras mig hemåt, eftersom han aldrig kom. Stora bullsiga moln började sakta täcka, den för bara några sekunder sedan klarblåa himlen. Små vattenstänk träffade mig i pannan och på långt håll hörde jag åskan. Toppen, tänkte jag. Klockan slog 15:30 men ingen Daniel syntes till. Parken var fortfarande helt öde. Det kändes som att jag var den enda som fanns på jorden. Allt var så öde, och jag kände mig ensam, väldigt ensam. Regnet blev allt starkare och starkare och jag började undra mer och mer vart Daniel var. Var allt han sagt en bluff? Hade han kanske ljugit om att vi skulle träffas idag?

Plötsligt såg jag någon komma och gå längst bort i andra delen av parken. Det var en äldre man som var klädd i en Svart stor kappa, svarta byxor och stora svarta skor. Hans hår var helt grått, precis som himlen. Nej, inte var det där Daniel. Undra när han kommer? Jag vände mig om på bänken och kollade åt andra hållet, men det var lika öde där. När jag vände mig tillbaka såg jag att mannen hade kommit betydligt mycket närmare mig. Jag tänkte inte så mycket på det, utan jag tänkte mer att han säkert bara skulle förbi mig och gå till mataffären som låg på andra sidan gatan. När han var kanske 2 meter ifrån mig stannade han. Jag kollade på honom. Han var riktigt ful, och åldern hade verkligen satt sina spår. Undra om han ville mig något?
- Är det du som är Filippa, sa mannen plötsligt med mörk basröst.
Hur visste han att jag heter Filippa?
Innan jag hann tänka mer sa han:
- Det är jag som är Daniel.

Daniel? Hörde jag rätt, var den första tanken som kom upp i mitt huvud. Jag sa inte ett enda ord till honom utan reste mig snabbt upp från bänken och sprang det fortaste jag kunde därifrån, bort från den äckliga gubben i parken. Han hade lurat mig. Den fina Daniel som jag gillade, var helt borta. Han var en gammal gubbe. Jag kan inte förstå att folk gör såhär! Jag kände mig väldigt illa till mods. Tårarna rann ner för mina solbrända kinder och jag kände hur mascaran sakta men säkert rann bort. Jag trodde aldrig att något sånt här skulle hända mig, aldrig. Jag har inte känt mig såhär lurad i hela mitt liv! Allt han hade sagt var en  bluff.

Jag var ensam hemma och det var väl tur det. Jag kände att jag bara behövde vara för mig själv ett tag och tänka igenom det som har hänt. Det här som hänt ska jag hålla för mig själv. Ingen ska någonsin få reda på det här. Jag la mig i min säng, och glodde upp i taket. Hur kunde han? Han som verkade så snäll.  Jag tyckte det var riktigt äckligt att en gammal gubbe hade letat upp mig på nätet och låtsas vara en kille i min ålder.  Ögonen blev fulla av tårar igen, som sakta rann ner och bildade stora blöta pölar på min kudde. Sårad var vad jag kände mig. Jag torkade tårarna och gick och satte mig vid datorn, för jag kände att jag behövde tänka på något annat. Det första som kom upp var Daniels chattruta. ”Hej Baby varför sprang du iväg?” stod det. Jag funderade inte ens på att svara utan tröck bort chattrutan fort som bara den, och tog bort Daniel från min msn och Facebook. Jag ville aldrig mer i hela mitt liv prata med honom igen. Han var så äcklig, så patetisk. Vem lurar barn egentligen?

Klockan var nu 22:35 och jag började bli riktigt trött. Jag stängde av datorn och kröp ner i min varma säng. Nu kom tankarna på Daniel tillbaka. Jag blev äcklad av dom, så jag försökt tänka på något annat, men det gick inte. Jag vände mig om och la mig på sidan, och somnade. På morgonen därpå kollade jag ut genom fönstret. Det var så fint. Vädret var helt fantastiskt fint och gårdagens regn var som bortblåst. Jag öppnade fönstret på vid gavel och tog ett djupt andetag. Fåglarnas kvitter hördes och jag fick en härlig känsla i kroppen. Gårdagen ville jag inte ens tänka på! Jag ville bara glömma den. Jag gick och satte mig vid datorn och loggade in på msn, och gick sedan och satte på mig ett par mjukisbyxor och mina duntofflor.  

Piip piip lät ljudet från min dator. Jag sprang direkt till datorn och tröck upp chattrutan. Casper stod det. Just det Casper, en kille som jag snackat lite med av och till. Åh, hur ska jag kunna beskriva Casper…..


Konståkning - gud så fint.

Sitter och kollar på reprisen av Konståkning EM på tv. Gud så fint, så vackert. De är så himla duktiga. Konståkning är en fin sport det. Och inte är det speciellt lätt heller. Många tycker säkert konståkning är töntig, men jag ska säga er att det inte finns en ända töntig sak med sporten. Den är fin, och det ligger väldigt hårt arbete bakom. Ni anar inte hur illa man kan slå sig, hur ofta man ramlar på isen när man tränar på något svårt, hur besviken man kan bli biland på sig själv. Så det gäller att vara stark mentalt, vilket nästan alla konståkare är. Så det är faktiskt en ganska cool sport endå, och framför allt fin o väldigt vacker.

Man får en sådan härlig känsla när man är på isen. Man känner sig fri, väldigt fri. Man kan glömma allt som känns jobbigt, fokusera på träningen, och ha kul. Ha kul med sina fina vänner. Känslan av att klara något som man tränat på länge går inte att beskriva med ett annat ord än L Y C K A. En sak jag aldrig kommer ångra det är att jag började åka konståkning.

Som 9 åring tog jag med mig mamma (som även hon har åkt konståkning) och begav mig till ishallen. Det är ganska sent att börja när man är 9 år egentligen, men inget som stopade mig. Jag fastnade direkt. Och jag kommer ihåg när jag fick mina första riktiga konståkningsskridskor. Det var L Y C K A även det. Nu ca 6 år senare, har jag inte kommit jättelångt inom konståkningen egentligen om man jämnför med de bästa, men om man jämnför med dom som inte kan åka alls, så har jag kommit en bra bit. Mitt intresse för konståkning slutar aldrig. Tyvärr har jag fått trappa ner på min träning för att hinna med mitt skolarbete osv. men det gör inget. De tider jag är på isen, njuter jag. Det är inte alltid en dans på rosor, men jag gillar det. Mycket. Konståkning är en del av mitt liv, en väldigt fin del av mitt liv faktiskt. Något jag är stolt över att jag håller på med, något jag älskar ♥


.


Fettigt snyggt.


Ett par av dessa skulle ju inte sitte helt fel!

L O V E


Oldies.


Hittade lite bilder som är från 2-1 å tillbaka i tiden.


Piiip piiiip piiiip

Piiiip piiiip piiip ifrån köket.
Jag skriker: Hallå! Det piper i köket! (låter som det kommer från mikron)
Simon (min lillebror): Amen det är ju bara ja som tagit tid på glassen.
Jag: Vah!? Säg inte att du har mickrat glassen?
Simon springer ut i köket: Nae jag satte tog bara tid så jag skulle veta när glassen brjat mjukna.

HAHa han hade alltså satt en timern som vi har på ungnen på typ 3 minuter (så lång tid han trodde det skulle ta för glassen att tina lite) så han inte skulle glömma bort de. haha, snacka om att ja garva, men ganska gulligt endå.

För det andra så är jag trött. Här kommer lite cp bilder.

Puss!


jani.

Asså, ja bloggningen har varit helt off både idag och igår. Simon va här o jag ville mysa med honom så mycket som möjligt, så df fick bloggen lida lite ;) Men nu är jag tillbax igen, vilket känns nice. Igår när ja hade tvättat av mig allt smink o så, fick ja värsta lusten att sminka mig, typ till fjortis xd så det blev lite konstiga fjortis bilder, helt oseriösa. Haha, har man lite tråkigt så har man, simon fick sig ett gott skratt iaf ;) Alla måste typ tänka "Shit vilken wierdo tjej han har", och ja, det har han, haha xd

Jävla skit, ja hade glömt spara bilderna,får be simon skicka några till mej sen xd Skriver mer ikväll puss!


Just nu.

Sitter i mitt rum,simon sitter o spelar xbo med min lillebror ;) gulligt! Han ska gova här inatt, vilket gillas stort! :D

 


Tvättat av mig allt smink, efter att simon sminkat mig. xD Kan väl säga såhär, det var verkligen inte hans grej ;)

Uppdaterar imorgon! Puss


Tjooo

Sådär! Dagen avklarad, känns riktigt skönt faktiskt, imorgon äre fredaag och min babe kommer hit o sover över. Mys!

Redovisade även min engelska idag, gick mycket bra kändes det som fick lite bröm osådära ;)

Aja, bilder kommer lite senare idag!'

GLÖM FÖRRESTEN INTE ATT ANMÄLA ER TILL VECKANS (2Veckor) BLOGG! Den tävlingen är nämligen inte avslutad ännu!

puss!


hejsan!

Just nu är jag i skolan. Tråkigt antagligen, men här kommer lite bilder som ja tänkte bjuda på :)


F A I L


Skriver mer när jag kommer hem! Den här dagen kommer mest bestå av plugg, pluss och mera plugg! stressigt värre. smart som jag sparar jag allt till sista sekund! SKÄRP DEJ SOFIA!

Men hare bra så skriver ja när ja kommer hem! Slutar 10 över 3.
Puss!♥


Tidsinställt imorgon kring 12!

Fixade ett tidsinställt bildinlägg som kommer upp imorgon runt 12! för er som har tid, kika in då! :)

pusspuss!


Degans Dresscode + dagens Facelook.

Lyckades råka ta en bild när ja tagit på mej en stor fleace, smart som ja är, men ni får en bild med den på, och sen en gammal bild som ja tog för ett tag sen. Jag hade nämligen typ precis lika dana kläder idag :)

Dagens Dresscode:

Lyckades dra ut mamas stora fleace, så ja ser typ asfet ut ;)

Dagens Facelook:


Sen typ en annan outfit som jag hade satt på mig häromdagen. Tyckte inte den va alls så snygg då och bytte därför kläder innan jag gick till skolan, men lyckades fota det endå. Inte alls så fult tycker jag, när ja ser det nu. Kanske skulle ha det nån dag? Vad tycker ni? Man kan ju såklart ha ett linne under spetslinnet, annars duger min bandue Bh riktigt bra :)

Såg att linnet veckat sig på  magen, men shit the same :)

Skriver mer imorgon, forstätt kommentera kära ni, det gillas mycket stort!
Nattinattiiii ♥

Dagen dresscode kommer ikväll, nu- Middag med familj + farmor o farfar

hörs sen!

Dag 16 – Din dag.

Tänkte att jag kunde köra på ett sånt här inlägg just nu eftersom jag inte alls har så mycket att skriva.

Dagen började med att jag vaknade o låg o segade mig i söngen. Sen blev jag stressad så flög upp och hoppade in i duschen. Sedan klädde på mig, sminkade mig och fixade håret. Sen efter ett tag kom Ditte o henne mamma o hämtade mig o det bar av mot kungsgårdsgymnasiet, för en "prova på dag". Vi hade problem att hitta dit så vi kom några minuter sent, men det gjorde absolut ingenting. Sen drog vi till vrinneviparken där de har sina Frisör och Stylist lokaler. Vi gick först en rundtur, sedan fick vi gå runt till olika ställen och prova på lite nageldeckorationer typ, och sen kolla när folk blev sminkade fixade i håret osv. Jag blev även själv sminkad, av en jätteduktig tjej! Tar kort o visar det sen. Sen efter typ 3 timmar fulla av fett roliga saker, vare slut. Så ditte o jag drog till Donken på dirren, o käka. Muuums. Mot bussen sen, o åka ner mot rese, sen drog vi hem. Träffade även lilla söta Martina idag :)

Det var typ min dag, ikväll kommer farmor o farfar o ska fira min mamma, puss!


Hemma från Prova på dan!

Typ världens roligaste dag! Helst klart att Kungsgård (stil&trend) kommer bli mitt förstaval! Blev även sminkad av en som gick 3:e året där, hom var sjukt duktig på det! :) Tar kort o laddar upp ikväll, förlåt förresten för att ja glömde ladda upp dagens outfit igår, det var nämligen så att jag glömde ta bilderna:( buhuu, men idag kommer det, I promise.

puss så länge!


nu drar jag på öppet hus!

Till kungsgård :) Skriver mer när ja kommer hem!

Puss, ni är bäst ♥


Dagens "Ge mig".

Nu är jag ute på isen och åker runt i mina vita skridskor.

Här är dagens "Ge mig":


GinaTricot | Monki | Scorett

puss!


Tidsinställt kring 20:00!

 Tidsinställt inlägg kring 20:00, kolla in då!

måste dra! puss ♥


Dagen.

Skolan idag ver helt ok. Sen drog ja hem kring halv 3 och nu sitter jag här. Ska snart åka till ishallen o va tränare för alla små söta! Fotar dagens outfit bilder innan jag åker, så jag förmodar att dom kommer upp ikväll någon gång :) Och sen tycker jag ni är så himla söta när ni kommenterar! Ni anar inte hur glad jag blir! <3 looove it, så Sofia style! xD haha, nae nu ska ja inte härma kissie här, och för det andra så vill jag inte det heller ;)

Men ja skriver mer ikväll tror ja, puss gullungar, glöm inte följa via Bloglovin :)


Bjuder på den värstaste bilden av de värsta.


Åh tack!

Vann en till dagens blogg, och gud vad glad jag blir varje gång! Känslan går inte att beskriva. Tack!♥

 


Varför?

allt som va så bra.

Flyttar fram den!

Tänkte lite såhära! Jag kör veckans blogg en hel vecka till, och sen drar jag två vinnare som får en länk! Så fortsätt att anmäla er :) Detta är lite pga att ja inte har tid att blogga så mycket i veckan. Sen i slutet av veckan lottar jag två vinnare :) SÅ FORTSÄTT ANMÄLA ER HÄR UNDER :D


I catch a Granade for ya.

Vet att mn uppdatering sugit idag, men har inte riktgit orkat. känns om att allting inte går riktigt bra just nu.

Men ja fixar veckans blogg vinnaren imorgon, så ni kan fortfarande¨vara med.

Aja, nu ska mamma ha datan iaf, så jag skriver mer imorgon kväll!
-tack för att ni kommenterar, det gör min dag♥

"trött"
puss sunshines!


Godmorgon!

Godmorgon, idag är det sista dagen ni kan anm'la er till Veckans blogg! Drar nämligen en vinnare ikväll!

På tal om dagens blogg, jag vann en till dagens blogg igår såg jag! Tacktack, det gör mig så himla glad!

Ni kan anmäla er till veckans blogg här under, men kom ihåg: SISTA CHANSEN IDAG!


Snaaaark.


Bilden suger, men ja bara tog typ bara nån ;)
Börjar bli lite trött så blir väl antagligen dags att krypa ner i min nybäddade mysiga tantsäng snart. Har en sån där nivet som man kan höja upp huvet o sänka benen på, typ som gamla har, eller asså ja, i det här fallet äre jag som har en sån. haha. Tuff säng asså. fast ne, men skön ären iaf!

Skriver mer imorgon :)


-älskar dej så mycket att det gör ont'Fett!

Hitta nåt coolt retusheringgrej på min photoshop, som man typ kan dölja tex. finnar o sånt med. Haha provade att dölja lite andra saker, men visst funkade den bra? man ser ju lixom inte att jag retuscherat bort mina "ögonlocksveck" på bilden
Före.                                                                      efter.
Haha, man skulle ju inte ana preci att ja fixat iväg mina ögonveck (ellervafan det heter) till hawaii. Fan va jag är cp, skyller på att ja är trött.


Hur tråkigt får man ha lixom?

ae nu har jag å jäävla tråkigt. Finns typ inte ett skit att göra. Ge mig förslag.

Vill åka bakåt i tiden. Få allt att vara som det var förut.♥

 


Jag önskar du var här så jag kunde krama om dej. Bara vara, bara du och jag.


Dagens outfit + Dagens facelook.


Tröja: GinaT.
Linne: GinaT.
Mjukisbrallor: BikBok.

Har inte orkat varken sminka mig ordentligt eller fixa håret än, viket syns, men aja.

Snart.

Snart kommer dagens outfit och dagens facelook upp, håller bara på att fixa till ljuset i bilderna i photoshop.

Bjder på en här bilden så länge.

morgonfrilla men vem bryr sig?


Jag dör en liten gnutta så mycket som jag skulle vilja ha den här fina Ipaden.


Ämed och tävla om en Ipad på http://dennism.se/2011/january/tavling-1.html?_tmp=3d84c7faacb76f5739185a3c6af7ab51e7682bc0 Håller tummarna stenhårt, att det blir jag som vinner! :)


vad fan? är det regn jag hör?

Hmm. hör regn mot mina fönsterutor... Tycker det är asmysigt att somna till det, men asså nu?! snön är j för fan kvar fortfarande. Det blir ju så himla blaskigt ute om det regnar en massa nu. Och sen om det fryser på ien, blir det snorhalt. Haha, aja, mysigt med regn. Saknar sommaren, saknar våren, saknr värmen. Snälla, ge mig lite värme♥ I sommar ska jag Troligtvis åka med Ditte till Gotland, måste bara dubbelkolla med mamma först o allt ;) Me fyfan va bäst det kommer bli!

Sista inlägget för idag I guess. Så godnatt fina blogg, och mina fina läsare, tack för att ni kommentrar, älskar det! ♥
Testgrej

prova en ny sak.

Duschen på dirren

..vart det förut. Kände att ja vill fräscha upp mig lite så tog en dusch, rakade benen, smörjde in mig med lite Bus (brun utan sol) o körde på en ansiktsmask. Riktigt skönt. Var ett tag sedan ja använde en ansiktsmask nu (säger man så?) så det var välbehövligt. Hittade dock ingen bra ansiktsmask, hittade bara en som ja fått från pappa en gång för länge sen som är för hy som är över 25+xD haha aja, den verkade funka iaf, för nu känns min hy asfräsch. Dock har dom slutat sälja den nu, så det var väl antagligen df ja fick den av pappa, för att det blev massa varor över som dom inte kunde sälja från den utgående sortimentet. ;) Sen på med nån ansiktskräm från Dr. Gross, som är hur bra som helst!


Såhär ser "ansiktsmasktuben" ut iaf, tycker fasktiskt förpackningen är riktigt snygg!


O den där krämen ser ut någonting liknande den här ;)
Måste säga att min hy börjar bli bättre o bättre nu, fett soft.Veckans blogg!

GLÖM INT ATT ANMÄLA ER TILL VECKANS BLOGG! GÅR HELT UTMÄRKT ATT GÖRA DET I DETTA INLÄGG!

GLÖM INT ATT ANMÄLA ER TILL VECKANS BLOGG! GÅR HELT UTMÄRKT ATT GÖRA DET I DETTA INLÄGG!

GLÖM INT ATT ANMÄLA ER TILL VECKANS BLOGG! GÅR HELT UTMÄRKT ATT GÖRA DET I DETTA INLÄGG!

GLÖM INT ATT ANMÄLA ER TILL VECKANS BLOGG! GÅR HELT UTMÄRKT ATT GÖRA DET I DETTA INLÄGG!

GLÖM INT ATT ANMÄLA ER TILL VECKANS BLOGG! GÅR HELT UTMÄRKT ATT GÖRA DET I DETTA INLÄGG!

GLÖM INT ATT ANMÄLA ER TILL VECKANS BLOGG! GÅR HELT UTMÄRKT ATT GÖRA DET I DETTA INLÄGG!


Jippie.

Hittade ett kamerastativ nere i typ hallen häromdagen. Trodde inte det gick att använda till min digitalkamera, men det gick helt utmärkt! super ju när man ska ta dagens outfit bilder och sånt! Hihi.
Mår bättre nu vilket är tur. Kanske ska dra och träna imorgon, ska be mamma höra om det är ok, har fåttvärldens sug att träna nu känner ja! Sitter här i min säng och mumsar på sånda dära god Estrella Rings, fett goda!

Puss, skriver mer senare ikväll!WTF?

Stjärntcknena är typ flyttade eller nåt plus att dom har kommit på ett nytt. Vafan, ja som vill va jungfru.. Fett onödigt att byta tkr ja. Det hade typ nåt med jordens position att göra, intae samma som för typ 3000 år sedan,tufft men vafan helt jävla ondödigt endå! låt mig vara jungfru för fan!

Stenbocken: 20 jan - feb 15

Vattumannen: 16 feb - 10 mars

Fiskarna: 11 mars - 17 april

Väduren: 18 april - 12 maj

Oxen: 13 maj - 20 juni

Tvillingarna: 21 juni - 19 juli

Kräftan: 20 juli - 9 aug

Lejon: 10 aug - 15 sept

Jungfrun: 16 sept - 29 okt

Vågen: 30 okt - 22 nov

Skorpinonen: 23- 29 nov

Ormbäraren: 29 nov - 16 dec

Skytten: 17 dec - 19 jan


helt klart en dag från helvetet.

Mår skit, ont i hela kroppen, huvet o ja mår fan skitdåligt. Blir typ världens tråkigaste fredag. aja, klarade av skolan iaf, fast satt mest med min jacka på, och halvsov o rös i klassrummet. Jag hatar att inte må bra.

Skriver mer sen, puss!


Beatch 2011 here I come!

Ae, nu jävlar. Ska fan börja träna nu, ben o mage, så ja får den där fett snygga magen till beatch 2011. Visst min mage är inte tjock, men lite extra muskler skadar väl inte? ;)

Ikväll blire situps iaf, puss!


grejsimojs


Fan va snyggt då ;) Älskar min bästavän :)

Imorgn vet ja faktiskt inte vad som händer, har värsta lusten att dra o åka skridskor med någon, men ja får se. Om ni vet nåt som händer imorgon, hör av er då!


Vet att min uppdatering sugit.

Förlåt så hemskt mycket för min urusla uppdatering! Skolan förstör lixom bloggandet. Men idag iaf, så åkate vi in till stan och besökte Visualiseringscentret! <gud vad häftig filmvisning dom har där. Har aldrig varit med om något så coolt, faktiskt. Så om ni åker till Norrköping någon gång, tycker jag helt klart ni ska besöka Visualiseringscentret!

Sen gick jag på stan med bäsavän,fick med mig två små parfymer hem, som luktar fett gott. Sen drog jag hem till henne. :) Askul dag iaf, har hur många bilder som helst, men ni får se några av dom nu :)

GLÖM INTE ATT ANMÄLA ER TILL VECKANS BLOGG! GLÖM INTE ATT ANMÄLA ER TILL VECKANS BLOGG!GLÖM INTE ATT ANMÄLA ER TILL VECKANS BLOGG!!!!!


Godmorgon!

Hoppas mina fina läsare sovit gott! det har jag och jag ska snart dra till skolan. Vi ska in till stan idag med skolan, så det blir en förhoppningsvis soft dag! Slänger in en mobilblogg lite senare!

Puss, JUSTE GLÖM INTE VECKANS BLOGG!


Provar att göra en mobilblogg så jag vet i...

foto0601 (MMS)

Provar att göra en mobilblogg så jag vet inte riktigt hur det här kommer se ut ;) Men iaf, nu ska ja gå o lägga mig o få min "skönhetssömn" haha... Tack för alla underbart fina kommentarer, det gjorde min dag! Nattinatti min fina blogg, vi hörs imorgon kväll, om jag inte mobilbloggar under dan. :) puss !


Följ bloggen via Blogglovin

Här på högerkanten kan ni trycka om ni vill följa min blogg! :D

Så fina så jag dör en liten gnutta.


199kr på GinaT. Dessa ska jag fasen införskaffa mig! Så otroligt snygga. Dör en liten gnutta asså. L O V E


Rubrik vafan

Sitter bara hemma o gör precis ingenting. Hade ju tänkt att åka och träffa Simon idag, men varken mamma eller pappa kunde hämta mig hos honom sen ikväll nån gång, o jag våger inte åka buss hem på kvällen själv, så detsket sig totalt. Fan, ja saknar ju honom <3 Kanske blir att va med honom imorgon ist. Vi får se.

Sitter i min säng med datan o har sjuukt tråkigt. Finns ingenting att göra vafan. Typ en av de tråkigaste studiedagarna ever. Menmen, hittade iaf riktigt snygga saker till mamma, som ja tror hon kommer bli glad över :D Bjuder på lite bilder nu, så skriver ja mer ikväll. Fortsätt kommentera :)


Kram!


Videoblogg.

Vet inte vf allt ser typ blått ut? men jag försökte fixa inställningen på kameran så det inte skulle se blått ut, men det gick inte... :( så dålig på tekninska prylar egentligen.

 


Dagens outfit.


Rotade fram en oanvänd skjorta ur garderoben, som fakiskt var ganska fin.
Första bilden, tog jag typ precis när jag vaknat ;)

Skjorta: GinaT.
Kofta: GinaT.
Byxor: GinaT.
Halsduk: GinaT.
-Hahaha, eh vafan alla kläder från gina? aja, dom har ju billiga, OCH snygga kläder :)
Fast bästa affären är ändå, Monki.
Vad tycker ni om dagens outfit? är liiite osäker på om det är snyggt att ha en typ skjorta under en kofta, vad tycker ni?


Godmorgon!

Godmorgon bloggen. Idag har jag studiedag, men jag kunde inte sova så länge ändå.. Haha typiskt, oftst är det så att när man får sova då typ går det inte, medans typ dagar man ska till skolan, då kan man typ sova hur länge som helst.. ;)

Aja, idag vet jag faktiskt inte riktigt vad somstå på schemat. Ska fösöka palla mig in till stan/maxi iaf, så jag kan köpa lite presenter till min mor.

Juste, jag tycker det är jättekul med kommentarer! Blir så jädrans glad då, så fortsätt med det ;)

(gammal bild)


Mysgrejer från Kappahl.

Brukar aldrig hitta något fint på kappahl tyvärr, men de här sakerna var riktigt snygga o mysiga!


Studiedag chill som bara den.

Och gissa vem som har studiedag imorgon? Ja, ja jaaaa!

Är det någon mer som har det, eller äre bara våran skola som är lite cp?;)
men imorgon blir det sovmorgon för hela slanten! Ska kanske in till stan och köpa några presenter till min fina Mamma som fyller år på Torsdag!

Vi hörs imorgon, bjuder på en bild som Jossan tog på mig i skolan idag. :)

Puss! <3

 


Glöm inte dagen blogg!

INTE GLÖMMA, INTE GLÖMMA, INTE GLÖMMA ;)

Ni måste ju typ bara vara med! :D


Kolla ner lite längre ner, och släng in en kommentar, och ni är med :D


Dagens outfit.


Linne: GinaTricot.
Skjorta/tröja: GinaTricot.
Byxor: Cubus.
Halsduk: GinaTricot.


Ingen isträning... Nahe?

Kom precis hem från träningen. Först tränade jag ju som sagt småbarnen, supersöta är dom! ;) Sen, så hade vi teori, intressant faktiskt. Sen så gick jag ner till stallet (hockeyns ishall typ, deras hockeylag heter Vita Hästen så df heter deras ishall stallet. Galet xd) och skulle ha egen träning, eller asså jag o några fler såklart, men då var det ju nån jävla hockeymatch för U14 där. Smart att dom säger till oss att dom tänkte ha match?! Så dom snodde våran istid.. Buhu, taskigt värre. Så då blev det typ över 1 timmes fys. Känns faktiskt skönt i kroppen nu efter. Känns bara som att jag kommer få världens träningsverk imorgon.

Ska snart gå o sätta mig vid andra datan o ladda upp dagens outfit bilder. Glömde INTE bort att ta dom idag iaf! haha. Men hoppas ni haft en bra dag, fina läsare!

Puss så länge! ♥


Hemma efter skolan.

Skolan idag, var ändå helt ok. Började o hade bild vid 9:50 till 12:10, sen lunch, Kemi o sen Iup. (individuell utvecklingsplan xd) o sen fick jag skjuts av min fina vänn Amanda! Cool tjej det där vet ni, och hon dansar som en gud, så passa er säger ja bara!

På bilden iaf gjorde jag klart barbapapa, sjukt grym blev han! *STOLT* haha..
Nu ska jag snart dra iväg till ishallen. Ska vara tränare först åt småbarnen, vilket är kul, sen fys/teori tror jag och sedan avslutas det hela med isträning för mej. Och idag ska jag klara min axel (ett ganska svårt hopp) har jag bestämt mig för! Var jättenära på att klara den igår, men nu jävlaaaar.

Sen när jag loggade in idag, upptäckte jag att jag vunnit en till dagens blogg! Hur kan detta vara möjligt!? Blir så sjuuuuukt glad när jag vinner! hihi, asså jag sitter bara här o ler för mig själv.♥

Skriver mer ikväll när jag kommer hem, nu ska jag dra o fota dagens outfitbilder. De lägger jag upp ikväll.

Puss!

GLÖM INTE VECKANS BLOGG LITE LÄNGRE NER.


Tidsinställt ;)

Tufft ;) Haha, ne men nu är jag förhoppningsvis (xd) i skolan och har bild. Kreativ som jag är håller jag på med en skulptur, av barbapapa om ni vet vem han är? haha, ni kanske läste hans böcker när ni va små? heheh. Nördigt javet, men den är ju typ söt? ;) Finns ett problem bara, varje gång jag ska måla den (den är ljusrosa) så ser färgen man blandar ut som jordgubbs smothie. Fan, man vill ju bara äta upp färgen, ta hela muggen med färg o bara dricka upp det. Mums, tyvärr så går ju inte det. Färg, farligt för magen vetni. Synd det, annars hade jag varit proffs på att blanda såna smothiesar vid det här laget, ja menar barbapapa har fått ett antal lager färg på sig nu.
Aa, o klart som fanta så ska det ju inte gå att ladda upp bilden på Barbapapa, så ni får väl söka "barbapapa" på google, om ni vill se skönheten ;)

Skriver mer när jag kommer hem från skolan, ha det bra!


Godnatt min fina blogg.

Har haft en sjukt bra dag idag. Hoppas ni haft det oxå. Men nu är det sängen som väntar, ska bli så skönt att äntligen sova. Imorgon, sovmorgon börjar inte förrän 9:50 vilket är soft. Har gjort ett tidsinställt inlägg som kommer upp runt 20 i 11 kanske? kolla in då vet ja, om ni har möjlighet!

En liten påminnelse bara, Glöm inte veckans blogg lite längre ner!

Nattinatti, fina blogg, och fina bloggläsare.

-forstätt kommentera, det värmer♥


Sitter här med ett fett problem.

Ja precis. Det är såhär. Vi ska ha en sån där frilufsdag i skolan eller vad det kallas. Och då får man välja mellan olika saker bla. åka till yxbackan eller tex. åka skridskor. De två sakerna är det som det lutar mest åt att jag vill göra just nu. Jag har värsta beslutångesten vilket jag ska välja. Egentligen lutar det mest åt att åka skidor i Yxbacken. Fast jag älskar ju att åka skriskor oxå. Prooblem. Sen är det ju det att om jag åker skridskor måste jag ha hjälm på mig! Asså kan man inte få välja det själv i såna fall? Jag åker fasen konståkning och har gjort det i 6 år, och åker aldrig med hjälm annars, varför måste jag det nu? Och så är det en tisdag, vilket betyder att jag har träningn på kvällen sen, så det kanske är onödigt att åka skridskor på förmiddagen? asså shit, ja vet inte vad jag ska välja! Att åka skridskor är ju så himla kul. Ska kolla vad mina kompisar ska välja, och hoppas att det hjälper mig lite. Men om det är lika många av dom som valt att åka skridskor som det är som valt att åka skidor, ja då vetifan vad som händer, då har jag stora problem. OCH den där lappen med vad man ska göra, den ska vara inlämnad imorgon. ae Sofia, bestäm dej nu!


Veckans blogg, va med och tävla.

Tänkte köra på en "Veckans blogg" så får vi se hur det går? kanske inte får en enda kommentar här? ;)


Bilder.

-och här kommer lite gammla.Haha, sådär., glöm inte att anmäla er i dagens blogg här ovan!


Hemma igen.

Träningen gick verkligen sjukt bra! :D

Neeeej, juste jag kom på nu att jag glömde fota dagens outfit bilder :( Buhuu, fasen asså hur kunde jag glömma det!? Aja, imorgon lovar jag att ni kommer få det, helt klart. Skriver mer ikväll, och laddar upp lite roliga bilder tror ja.

Puss!

Förresten, har funderat på att kanske köpa någon av dom här perfymerna. Tycker verkligen dom lycktar gott, men frågan är ju bara vilken luktar godast? någon som vet?

För jag tycker typ dom luktar lika gott båda två lixom ;)


Oh my god!

Fy fan jag kan inte beskriva min lycka! Vann en sån här dagens blogg. Fint åh så himla bra det känns.

Fina läsare, ni är bäst! ;*
http://modelbea.blogg.se/index.html
här är sidan där jag vann :)


Goddag!

Blev fett glad när jag loggade in idag, och såg att jag fått lite kommentarer! Forsätt med det, älskade ni :)

Iaf, skoldagen var faktiskt kul. Inte så värst jobbig, fast jag ska nog erkänna att jag börjar känna mig lite skoltrött nu faktisk, sista terminen i 9:an. Någon mer som känner som jag?
Nu ska jag snart ta på mig mina träninskläder och bege mig till ishallen. Härligt ska det bli. Snöra på mig mina skridskor, o bara åka. Konståkning är mitt liv, även fast jag inte tränar lika mycket som förut. Men jag älskar det endå. Känslan av att bara glida fram på isen. Niiiice.

Skriver mer när jag kommer hem, ska gå och ta lite "Dagens Outfit" bilder nu tänkte jag, och klockan 4 bär det av mot ishallen. Hoppas träningen går bra idag ;)

Puss ♥

jättegammal bild. Men fin endå, tycker jag.


värme.

Ge mig värme säger jag bara, och det fort som fan! Skulle inte sitta helt fel med en vecka eller två till ett varmt land ♥


Teneriffa ♥


Dagens outfit.


Kofta: GinaTricot
Leggings: GinaTricot
Tröja: GinaTricot
Sockar: CityGross xD
-Mycket från Gina idag visst. Aja, de har en del grymt snygga kläder!

puss!


Fett skönt.

Att man har gjort lite i So:n nu då! Duktiga mej.

Fryser.

Det är fan deprimerande, hur jävla tråkigt det kommer bli med skolan imorgon. FY. Tur att mina fina vänner finns där, för annars hade det verkligen inte gått! Känns västa sämst nu. Jag fryser som ja vet inte vad, Det är söndag vilket betyder skola imorgon, mensverk, simon är inte här.. Ja fan. ser inte direkt ljust ut för stunden ;) Men asså seriöst skolan är fan deprimerande. Det är ju inte ens varmt i skolan, toaletterna vill man inte gå på (för dom är så äckliga), tuggummi sitter kletat överallt. Lixom tycker de inte att de borde ta tag i värmeproblemen, om ett klassrum till och med blir uppvärmt av en bilfläkt? huh`?. Helt sjukt egentligen. O ja menar man har ju lixom inget val, vi måste ju gå i skolan, då kan de väl för fan ha det fräsht. Vet att det låter värsta fjantigt men ja blir fan sur över  det. Om skolan sett upp på samma sätt, i ca 40 år, är det inte dags att göra nåt då? Sakerna är ju fan lika utslitna som gammelfarfars gammla tofflor. Haha okej, ja har ingen gammalfarfar vid liv, men endå ;)

Puss, nu ska jag skriva lite So grejer. Kul? nope.


Sitter o fryser. tyvärr ensam

Simon har åkt :( känns sjukt jävla ensamt utan honom, ja saknar honom redan!<3 Buhuuu :'(
Men iaf, hade sjukt kul med honom, garva så jävla mycket igår kväll att jag trodde jag skulle dö xd

Ja, idag var jag bara med simon, och nu sitter jag vid datan o mår illa? undra varför? kanske "sakna Simon sjukan"? Haha, kanske ;)

Men iaf, tycker riktigt mycket om när ni kommenterar! Asså ni anar inte hur glad jag blir, att det faktiskt är folk som typ ja vet inte, uppskattar det ja gör. Fast skit samma, helt ärligt bloggar jag mest för mig själv. Fast det är ju kul att folk läser o kommenterar endå :D Det gör mig SKITGLAD! Men tänk sen lixom när man blir stor, och kan kolla tillbaka på bloggen, vad man tänkte, vad man gjorde o allt, typ som en dagbok ju. Najzz :D

Bjuder på en lite halvt gamma, ful bild. Det får duga.

-Dagens outfit kommer upp ikväll tror ja.
puss!


dagens outfit.

bättre sent än aldrig, ja fan va pro att ja uppdaterade idag iaf xd

Värsta mys outfiten idag.

Mjukisar: Gina
Sockar: CityGross xD
Tröja: Monki
Halsduk: Gina

Och idag är ja extra snäll o bjuder på en "dagens facelook" ;)

skriver mer imorgon, puss!


Låg uppdatering idag tyvärr..

Kommer bli riktigt låg uppdatering idag, eller ja förmodligen imorgon oxå.. Det är för att min Simon kommer o ja har inte träffat honom på ett tag, så vill spendera all tid ja kan med honom ;) hihi.. Så tyvärr får bloggen lida lite. Men vem vet ja kanske kan klämma in ett litet inlägg senare idag,? Men om inte, så hoppas jag ni har en underbar helg, med mycket godis, chips, glass, läsk, popcorn, ostbågar, o massa annat onyttigt.;)
"Man lever bara en gång"

Puss älskade läsare, fortsätt läsa, P E A C E < 3


Nu drar ja upp.......

..Och kollar på hmm. inte en aning faktiskt, men tv blire! har så jävla tråkigt, inte så konstigt egentligen eftersom ja vart hemma från skolan idag. börjar känna mig bättre nu iaf, så nästa vecka, kommer jag till skolan med nya friska tag! härligt. För det andra, så ska Simon sova här imorgon, jippi. fan va mysigt. Men nu ska jag spendera resten av kvällen ensam framför tv:n. fett kul!... eller inte. Tur att Simon kommer imorgon så jag slipper va ensam mer. <3
Puss sötnosar, en kommentar skadar inte, det vet ni <3


Typ värsta segt jue.


hahaha!


Nails.


Hade lite tråkigt häromdagen, så jag satt o pysslade lite med mina naglar. blev väl lite sådär, eftersom ja gjorde det i mörkret, hehe. har dock int kvar et utan målade dom röda, som på bilden nedan.


Brukar typ måla frans manikyr, för a tycker det blir så jädra snyggt, men någon hade tagit av korken på min LCN manikyrpenna, så den hade torkat. jävla skit, vart får man tag på en ny sån lixom? De brukar ju oftast inte sälja LCN nagellack i vanliga butiker. bajs.


dagens hemma outfit. (VARNING MÅNGA BILDER) ;)


Haha, nu lite hoppbilder, eller försök till hoppbilder iaf, alla blev fail.


Sitter här helt slut i kroppen, ont i magen o tror ja ska dö snart.

..

 


Life sucks, right now

Fyfaaaan, vilken jävla mensverk man har då..Sitter hemma o har så ont i magen att jag nästan avlider. Helt sickt. Jag som ville gå i skolan idag. men icke. fan jävla skit.

Imorgon om jag mår bättre så kommer världens bästa hit! wiiihuuu, har saknar honom massssor! o så sover han örhoppningsvis här oxå, hur najs?

Men nu ska ja kolla lite på tv, har hittat hur mycket snygga kläder som helst på nätet, så jag tänkte lägga upp dom här sen. puss!


Trots att jua varit sjuk idag, och forstfarande inte mår bra måste jag iväg.

Tänkte visa att ja är lite "vuxen" nu o ska snart åka iväg på ett möte på konståkningen för alla tränare, som var obligatoriskt. Mår inge vidare alls, men vissa saker måste man göra ändå. Bjuds på mackor o dricka iaf, vilket gillas stort! det brukar det alltid göra på såna möten. Gud vad jag gillar mina konståkningstjejer asså. Helt sinnes!
Puss!


Hej.

Kör på en sån där tråkig rubrik. Kom inte på nåt annat.

Sjuk idag, vilket suger hårt! Hade feber igårkväll o jag känner att den inte gått över än. fan. Jag har inte tid med att vara sjuk nu! Plus det så har jag världens jävla mensverk. jippie.

Skriver mer senare idag, om jag orkar. Annars kommer nog bloggningen ligga lite nere idag. Vill ju bli frisk, o orkar inte sitta framför datan.

Puss!

(sry att det inte blivit några bilder på länge, men pappas data är cp så det går inte att ladda upp.)


Glöm inte att följa min blogg via Bloglovin.

Koooooom igen! Var lite coola nu o följ min blogg via bloglovin'. Så kan ni ju lixom se när jag uppdaterar o allt, fett smart ju?

Såklart har jag en ikon typ här på höger sida någonstans så ni kan följa, najzzz

snubben var immun,,,

Men tja mina fina bloggläsare!

Skolan idag var rätt chill ändå. har kommit på att jag typ inte gjort dom där dag 01, dag 02 osv på väldigt länge.. fy mig. Men bloggningen är inte så bra just nu, får antagligen lägga skälet på skolan eftersom den tar upp halva min dag typ? -.- tyvärr. Asså helt seriöst så hatar jag skolan. Finns bara en bra sak med den just nu känns det som, och det är att man får träffa sina vänner. Annars kan skolan dra åt helvete. Och dålig på matte känner jag mig oxå. jag är typ fan dålig på allt. Ja det är ja. Deprimerande ju.

Aja, idag hade jag ju tänkt åka in till Simon, men han hade spytt idag ("/) så jag stannade hemma. Stackars honom.. <3 Fy asså, hatar sånt där som har med magsjuka att göra eller när nån spyr. Om tex. någon i min familj har spytt, asså jag issolerar mig i mitt rum, om jag ska ta nåt, så drar ja typ över tröjan först över handen (nivet som man kan göra xd) o sen tar jag i tex glaset eller nåt. Vet att jag kanske överdriver situationen lite, ni kanske tänker "men hallå, den spydde ju bara lite, ta det lugnt", men här tar vi det fan inte lugnt. Spy är det värsta som finns. Uäääk. Och man vill ju inte bli smittad!

Haha, ne nu ska jag sluta snacka om mina fjantiga grejer, asså alla som läser borde typ tycka att jag är helt cp eller nåt.

Skriver mer sen, pusselipuss!


Åh herregud.

Nu kommer den. Videobloggen.

Så störd egentligen. Lägg märke till min lite helft nördiga ljudeffekt i mitten ungefär xD fattar inte vf jag lägger upp den, men någon gång måste ju va den första.

OCH den är från igår.Dö inte av garv nu bara xD
-
fan va nördig ja är.

Dagens outfit.


Leggings: GinaTrikot
Tröja: Monki
Halsduk: GinaTrikot

Förrgårs outfit.
Linne: Monki
Byxor: Cubus


Hej min fina blogg.

Godmorgon, Goddag, Godkväll! japp, javet att jag inte skrivit på hela dagen.. tyvärr. Men iaf. Jag vaknade vid typ 20 i elva, o sen fixade jag mig och drog till ishallen. Det var en "minitävling" där för de lite mindre konståkarna :) Så söta! Sen drog jag hem, och sedan drog mamma och jag till maxi. Köpte ett par jeans och en halsduk, från GinaTricot. Trevligt trevligt. Har inga bilder på den här datan eftersom det är pappas data jag sitter vid, men ja laddar upp dagens outfit, samt det jag köpte idag lite senare ikväll. Snart måste jag tyvärr gå och städa mitt rum. Fy. asså är det något jag hatar så är det att städa. Och sen till sak jag hatar är att mina inlägg blir så jävla tråkig hela tiden.

Menmen, skriver nog mer ikväll, puss!


Dag 15 – Dina drömmar.

oj. Jag har hur många drömmar som helst egentligen.

Men en dröm jag haft väldigt länge, är att flytta utomlands. Inte hela livet, utan kanske ett år eller två, med hela familjen. Gå på en svensk skola i något annat land, ett varmt land. Typ som Spanien eller Thailand. Sola, bada, bara njuta. Hur underbart låter inte det? Och om jag fick bestämma, skulle jag bo i en stor Villa. En lyxig sådan, med pool, nära havet och allt. Varje morgon innan skolan skulle jag gå ut och bada, öppna dörren o känna värme, varenda dag, i typ 2 år. Menmen, drömma kan man.Och en väldigt fjantig dröm jag haft länge, är att bara tjäna hur mycket pengar som helst. Bara kunna gå på stan och shoppa precis vad jag vill, utan att behöva tänka på vad det kostar osv. Fast jag tror inte det kommer slå in, tyvärr.


En till dröm då, det är att jag ska börja tjäna pengar på min blogg. Just nu går det inte så jättebra för bloggen, men ja hoppas det går bättre snart. Så snälla fortsätt läs, jag ber ;)

Ja, det där var 3 drömmar, fast jag har ju såklart hur många fler som helst. Men jag måste säga att jag även är helt nöjd med hu jag lever nu :)

puss!

some pics from Onsdags.

No makeup at all. Skräckinjagande. haha, skulle på ansiktsbehandling, så det är df ja inte sminkat mig.


dåligpåattrita.se

haha, skratta bäst ni vill, för ja garvar oxå. fuck, vad dålig ja är på att rita.


ut från min garderob.

Tar jag fram dessa 3 plagg. Alla är nya, o jag har inte visat dom i bloggen ännu. Tar kort på lite annat nytt imorgon. Då ska jag förmodligen till stan oxå och shoppa.Skriver mer sen!


Fint.

Vad mycket fint jag hittar hela tiden.


Har lagt ut den förut, men gud så fin. Kanske blir min imorgon. Kanske.Hjälp mig.

Asså jag är verkligen ibehov av hjälp här. Vill köpa såna där paljettshorts med hög midja, men vart hittar man såna till ett bra pris? någon som vet, asså jag behöver verkligen hjälp ;)


herregud.

Asså det är helt sjukt hur dålig jag varit på att blogga! Men igår va jag med Ditte hos Timmy hela dan o så, så jag hann inte blogga.

Men iaf. Dan hos Timmy var fan helt awesome. hade hur kul som helst. Haha. Verkligen bra vänner dom där asså! Gillar dom stort, för dom alltid finns här för en! :)

skriver mer senare, och laddar förhoppningsvis ut ett bildspel jag gjort. Puss!


- igår firade jag även 7 månader med in babe, sju fucking månader! fatta helt sjukt. jag älskar honom <3


HAHHAså jävla bra.!
Jag skrattar så ja dör xD


Tillbaka.

Nu är jag tillbaka, från min babe. Hade det sjukt bra. Men skriver mer lite senare, omni undrr om den där videobloggen jag snacka om, så blev judet helt fucked up på den, så en ny kommer ikväll eller imorgon tror ja :)

puss så länge

sover hos min älskling ikväll!

bloggar mer imorgon :D

puss mina fina läsare!<3

ojojoj.

Vad fan håller jag på med?
håller på att ladda uppvärsta psyko videobloggen (enligt mig) snart kommer den upp här. Håll utkik. fy, vad gör jag egentligen? skämmer ut mig för alla. Fas det har jag ju redan gjort, så okej då.

Dag 14 – Någon/något som har förändrat dig.

Ja, finns typ massa saker egentligen. Konståkningen är en sak. Alltså om man är lite nere tex. o så åker man dit, man blir så jävla glad, alla fina tjejer får en på så bra humör. Genom konståkningen har jag verkligen lärt mig hur myckt det ger att stötta folk. Ge beröm till andra, ta emot beröm från andra osv. Är så jävla glad att jag började åka konståkning, det har förändrat mitt liv. Det kommer finnas i mitt liv för alltid.

En till sak som förändrat mig är min älskling. Han har fått mig att bli en bättre person känns det som. Jag mår så mycket bättre tack vare honom, hans otroligt söta kommentarer o allt. Det får mig att må så bra, och vara så glad. Puss älskling :*

Ja, vet int om dt här vart så bra svar på grejen för jag bara babblar massa skit känns det som, men aja xd

Puss mina söta bloggläsare!

Ny header.. igen.

Jupp, som ni säkert ser så har jag en ny header. Tckerni en är fin eller ska jag byta tba till någon av dom gammla`?

Den jag hade innan.

Min första header.

Vad tycker ni? behöver lite hjälp med vad som är snyggt.


The look of today.


 Linne: GinaTrikot 99kr
Halsduk: GinaTricot 99kr
Tröja:GinaTricot 100kr (Halva priset)
Jeans: GinaTricot 299kr

Haha! bara kläder från Gina idag.. lite komiskt sådär. Men dom har ju snygga kläder så aa..

Skriver mer sen! puss <3


Haha!


Asså jag gavar fan ihjäl mig. Trött må jag va men fan så kul. Äre bara ja som tycker det?

Godnatt!

Klump i magen.

Vet inte vf men jag känner mig lite deppig. skriver mer imorgon.

Kan inte folk kommentera lite mer?

Kom igen, släng in lite kommentarer. Vet ju lixom inte vad ni tycker om min blogg alls.. Är den intressant? eller suger den helt enkelt? Min header, är den ful? vad tycker ni? skriv vad ni tycker om min blogg o vad jag ska förbättra/vad som är bra, Vad som hälst var ärliga nu, o kommentera.

 

Snälla.

puss


Tränings outfit.

Här kommer min träningoutfit, det får bli själva outfiten för hela dan eftersom ja typ bara gått runt hemma o slappat innan träningen ;)

Vart konstigt med kanterna, men ja visste inte riktigt hur man gjorde för att få bort dom typ x'd
Tröja: Cubus (kommer inte ihåg hur mkt den kostade, den är gammal)
Svarta träningsbyxor: typ 400kr elller nåt från typ stadium
Grönt linne: 49:- Rea(i sommras) GinaTricot.

Puss!


snart drar ja o tränar.

i himmelstalundshallen.' Konståkning in my ♥


puss!


veckans planer so far.

Måndag: alltså idag xd bara va hemma o slappa, träning ikväll om ja orkar.
Tisdag: Kanske va med min älskling, om han kan, träning på kvällen :)
Onsdag: ANSIKTSBEHANDLING!
Torsdag: Vene? shoppa? va med Ebba?
Fredag: ev. Åka in till Timmy o Calle med Ditte o svulla godis o massa.
Lördag: Om vi inte åker till dom på fredag, gör vi det idag ;)
Söndag: Vene?

Jupp sådär ser min vecka ut än så länge!Ganska fullproppad redan. Kanske har tänkt att åka in te stan o shoppa lite oxå någon dag ;) tyvärr börjar ju skolan på måndag. helvete. jävla nationella prov framför sig nu då. härlig. fast ne.

puss

Dag 12 - Vad som finns i din väska. & Dag 13 - Den här veckan.

Dag 12 – Vad som finns i din väska: Asså jaaa... jättesvårt att svara på men i min väska finns typ lite olika. Det beror på vart jag ska någon stans. Men vart jag än går har jag med mig pengar o busskort.

Dag 13 – Den här veckan: Den här veckan har varit riktigt great!

Måndag: Åkte med min pappa och min ena lillerorsa en sväng på stan.

Tisdag: Var med min fina älskling, och myste med honom, tränade på kvällen.

Onsdag: SHOPPADE! med Amanda, och såg film med henne på kvällen :D

Torsdag: Träffade mammas kusin Kajsa, och kollade Narnia 3D med henne o några fler på kvällen, samt träffade min moster :)

Fredag: Fiade nyår med Simon (min kille, för dom som inte vet) o hade det fett bra!

Lördag: Jag o Simon sov bort halva dan, o sen kolla vi på tv.. Sen var han tvungen att åka hem :(

Söndag:  Yxbacken! Med Ebba. Fyfan va kul jag hade! :D

Jupp det var min vecka. helt fullspeckad med saker, fast det är bara kul tycker jag.

Puss!


Vill du få reda på varje gång jag uppdaterar min blogg?följ den då via bloglovin :)

Tycker ni ska följa :D


Kul. Kul. Fett kul. Kul. Kul. Trött.se

Ja, yxbacken, och hela dagen med Ebba har varit helt sjukt bra! har saknat henne massor! Men iaf, vi typ drog o åkte skidor till klockan 5 o sen dro vi hem till henne. Där käka jag typ asgoda piroger som Felix hade lagat o sen så kolla ebba o jag på massa gamla videoklipp som vi gjort med hennes webbkamera för typ 1 år sen. Haha, o jag säger bara, FYFAN. Hahahaha, asså jag skratta nästan så jag dog åt dom där klippen ;) Snart ska jag in i en varm välbehövlig, lång dusch, fy vad skönt.

Bilderna (som det inte finns så många av) kommer ut på bloggen imorgon. så kolla in då!

puss!

Subulubublolul

Nu är jag forhoppningsvid ute och åker i backen. wiiihuuu.

Men iaf, på onsdag ska jag på en ansiktsbehandling! så sjukt skönt!

Kvällen kanske kommer spenderas hos ebba (vet inte) så jag får se om jag hinner skriva mer sen idag. kanske sent ikväll, om ni har tur ;) haha, ne men I know you love me biiiatch! ;)

Ha det bra, bilder från dagen kommer upp imorgon eller ikväll.

Puss snyggingar!

 


snart drar jag mot yxbacken!

...ska bli så sjukt härligt o kul!
Bjuder på en bild sålänge.


Dagens "outfit", haha, den kommer ju va under skidkläderna xD
Kommer upp något tidsinställt inlägg under dagen, I think, så håll utkik ;)

 

puss! vi ses i backen.


varför måste man skriva rubriker på sina inlägg?

Har suttit o kollat massa Ana-Gina Show klipp nu på datan, men nu är det nog sängen som väntar :) ska ju trots allt upp ganska tidigt imorgon (kl.10) xD

Men jag skriver imorgon bitti eller imorgon kväll :)

Puss!


Hahah!Har du tråk, kolla på dessa.

Asså.

Typ inga som kommenterar?


varför läser ni min blogg? :)

Kom igen svara nu, ni kan svara anonymt om ni vill ;)

 


se upp i backen 112345678989098800 hål i nacken, typ.


Gissa vad jag ska göra imorgon med en av världens bästa finaste vän?

- Åka, åka skidor, åka åka skiiiidor, med Ebba! Fett najs! Jag är lycklig just nu.

Puss!

Svar från frågestunden.

Tycker inte ni var så värst duktiga på att ställa frågor, tur att ja älskar min läsare endå ;)

Här är iaf det som kom in.

Postat av: Emma

Hej, jag älskar din blogg och har 2 frågor. Du har såå cool och snygg stil, var får du din insperation ifrån? <3

Den andra frågan är lite annorlunda men jag har läst att du har en kille och jag har oxå en kille, så jag undrar hur långt ni har gått ? hehe... För det börjar bli ganska seriöst mellan oss och jag vet inte riktigt vad som är normalt att göra.....

Tack för en inspirerande blogg.
kram kram :)

2010-12-28 @ 00:07:17

Svar till Emma: Fört så vill jag bara säga tack! Blir så glad när jag får så fina kommentarer. När det gäller min stil, så har jag egentligen ingen Insperation direkt. Jag tar på mig det jag tycker är snyggt. Jag tycker att man ska följa sin egen smak. Strunta i om vissa inte tycker om det du har på dig tex. huvudsaken är att du gör det! För hur fasen skulle det se ut om alla gick runt o hade samma kläder? ;) SÅ angående den frågan, så tycker jag du ska följa din egen smak. Fast om jag ska säga min favoritaffär, så är det utan tvekan Monki. :)
Och sen din andra fråga. Jag tänker inte säga exakt hur långt vi har gått, för det är lite för privat för bloggen tycker jag. Strunta i vad som är normalt att göra! Det finns egentligen ingenting som är normalt / onormalt när det gäller det. Gör det som känns rätt, och om du inte känner dig redo för nåt, säg Nej.
Lycka till med din kille, kram!

Postat av:

Har du och din kille haft "det"?
Kramar

2010-12-28 @ 00:18:11

Svar: Det tänker inte jag svara på i bloggen. Alldeles för privat. Mina närmaste vänner osv, är de ända jag snackar med sånt om, o lite min mamma oxå såklart.


Postat av: Martina :D <3

Asså jag bloggar med men asså kan du titta på min blogg en gång och se om den går att läsa jag behöver tips om min blogg sofia HJÄLP MIG SNÄLLA !

2010-12-28 @ 18:23:13
 
Svar till Martina: Haha, om du snackar om textstorleken på bloggen så går den att läsa, men det är väääääldigt väääldigt liten text ;) Om jag skulle va du skulle jag nog förstora den lite. Sen ett tips egentligen till alla som bloggar är att använda sig av Bilder. Det blir en roligare och intressantare blogg då. :) Kram!

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Haha, fyfan nu låter jag som västa psykologen, men aja. xD
 
puss!

Red lips and black eyes.

Hade lite tråkigt så jag gjorde en sminkning. hehe..


haha. störT


Dag 10 - Vad du hade på dig idag. & Dag 11 - Dina Syskon.

Glömde, skriva igår så kör två stycken nu ist.

Dag 10 - Vad du hade på dig idag : Asså det ä ju bara att ni kolla, dagens outfit från går ;)

Dag 11 - Dina syskon: Jag har två småbrorsor. Den ena heter Martin och är 12 år, alltså så går han i 6:an, och den andra heter Simon och är 8 år, o går i 2:an :) Ja, ibland kan ja tyck dom är riktigt störiga o jobbiga, men iblnd är dom faktiskt helt ok. Älskar dom, dom är ju trots allt mina bröder.

Lite bilder på mina syskon :)


Några pics från igår och idag bra för att jag är så snäll.

Ja, nyår vart riktigt lyckat o mysigt iaf. Hur var erat nyår?

Dagens outfit.


Tröja: Monki (från min älskling) 75kr (tror ja) REA
Leggings: Samma som igår, från GinaTricot.

-Och om ni tycker mina ben ser typ fett feta ut, så är det att det blir en liten "skuggkant" mot väggen. Fast feta är dom säkert iaf. blä


RSS 2.0