Festsminkning

Sminkade min otroligt vackra vän Anna häromdagen till ett skolprojekt som jag har. Inte alls en svår uppgift, då hon är så naturligt snygg. Vilken brud! 
 
Före:
 
Efter:
 
Före:
 
Efter:
 
 

Skoltrött

Två dagar till helg, så himla skönt! Kroppen känns helt seg och trött såhär på vintern (eller är det vår? Vågar knappt hoppas) och man känner sig helt färdig efter en skoldag. Nu har man även börjat inse innebörden i ordet "skoltrött". Man trodde man var skoltrött efter nian, men det var inget mot vad man är nu. Man får kämpa på (vilket jag inte är så värst bra på, haha) och glädja sig av tanken att det bara är några ynka månader kvar. Så skönt! 

Idag i skolan provade vi på att göra en PopArt sminkning. Gick otroligt fort och var enkelt att göra faktiskt, och roligt! 
Nu ska jag ta och försöka sova, imorgon står praktik på Åhlens på schemat! Puss


Nyfärgat hår

I eftermiddags fick jag håret färgat av min otroligt duktiga bästa vän Anton. Vi åkte hem till honom efter skolan och slängde i lite färg. Blev otroligt nöjd! Det är inte så jättemycket skillnad mot innan, men det är lite ljusare ner mot topparna. Älskar nyfärgat hår, det känns så fräscht! Fick inte till några jättebra bilder på hur det ser ut i verkligheten
 så dessa får duga. 

Som sagt, man ser mer i verkligheten att färgen blir ljusare ut mot topparna :)
Grymt nöjd!

Nu ska jag sova, natti!

Igång

Nu tänkte jag ändå försöka ta tag lite i den här bloggen. Tycker det är så kul att titta tillbaka, och se vad man gjorde för tex. Ett år sedan. Som en dagbok. Från och med nu kommer jag försöka uppdatera i alla fall ett inlägg om dagen, och även lägga upp bilder ifrån skolan på sminkningar, frisyrer, naglar osv. 
För ni som läst min blogg (haha dvs 4 stycken typ) säkert inte har missat så går jag sista året på stylistlinjen, vilket är så hiiiiimla roligt! 
Bildkvalitén är på topp

/ Fia

RSS 2.0