Mellandagsrean

Dagen har varit trevlig och tillbringats på stan med Anton och Linnea. Själv köpte jag bara en parfym, men sånt behövs ju det också. Bjuder på en bild ifrån idag, och så hörs vi!
Pusss


Julgranisen

Julgranen är på plats, ganska så ful, haha. Och den har redan börjat barra?
Min dag har varit riktigt riktigt riktigt RIKTIGT fett super as bra! Fattar ni hur bra den har varit? 
 
Tack för mej, herrråååååå
 
 

- En påse plopp.

Hej hopp! Idag har jag varit på Cloetta. Ni vet där man köper godis? 
Och jag kommer ut med.....*trummvirvel* EN PÅSE PLOPP! Vad i helvete liksom? blev ärligt talat förvånad över mig själv att jag bara köpte en liten ynka påse, haha. Men jag var verkligen inte sugen på godis, så ja, det var därför. Ekonomiskt var det iaf, hehe.
 
Nu är jag hemma igen och vet inte riktigt vad som händer mer idag, sånt som märks.
 
Puaa

I'm tired of trying

Nu är jag äntligen hemma igen. Har krupit ner under täcket och tänker inte rör mig på ett bra tag, skönt.
Imorgon hoppas jag att jag mår bättre för då blir det en heldag i ishallen. Julavslutning står på schemat, och det ska bli kul att se mina barn åka julprogrammet som vi har tränat så mycket på!
 
kram
 

Right now

Idag ligger jag i sängen och chillar. Förkyyyyyld! Måste dock åka med pappa in till optikern sen och fixa en grej som skulle vara klar senast idag, soft. Orkarinteåkadit.

Och Japp, jag ska bli en glasögonorm, ni hörde rätt. Fast ni kan ju glömma att jag ska ha dom på mig hela tiden, NEEEEEEEJ, det kommer inte ske.

Tack och hej


Naglar

Jag har glömt att berätta att jag har gått och blivit med fina naglar igen. Brukar ju alltid gå hos Yui på mammas jobb när jag ska fixa naglarna, men nu fick jag, och resten av min klass naglarna gjorda av de 3:or som går stil och trend på min skola. De var sjukt duktiga och jag är sjukt nöjd. Mina har nu suttit i lite mer än en vecka, och jag tror att de kommer sitta fram tills jul i alla fall. Innan sommaren någon gång kommer även vi 2:or att börja göra gelénaglar! Längtar!

Förkylda

Jag har åkt på en förkylning. Fy och usch :( Hela familjen är lite småförkylda, så det är väl nån här som har smittat mig? Vem är den onda??????
 
Aja, jullov snart då. Soft va? Ser faktiskt sjukt mycket fram emot att få jullov nu. Och mellandagsrean, mums fillibaba säger jag bara. 
 
Ha det så bra, pusssss
 
Bild från i somras
 

Nya borstar

Igår blev jag lyckig ägare till 15 nya sminkborstar! 500 kronor fick jag betala, men det var det helt klart värt! Kan till och med säga att det är väldigt billigt för så här många och bra sminkborstar. Detta pris var tack vare min lärare Anki som beställde hem dom här till de i klassen som ville ha. Sjukt nöjd, och nu ser jag fram emot att få använda dom!
 
 

Snöskoter

Idag tog pappa, martin (min lillebror) och jag bilen ut till mammas kusin Linus för att åka snöskoter. Roligaste dagen på länge, verkligen! Jag trodde att det skulle vara jättesvårt och läskigt att köra, men det var det inte! Det var lätt, och hur kul som helst, speciellt när man gasade! Detta slår nästan att åka båt, och då är det fan bra.
 
I vinter ska den här antagligen ut till landet, där man kan åka på isen, grymt!

Nya vinterskor.

Idag köpte jag mig ett par vinterkor. Conversen går tyvärr inte att ha ute längre. Det är verkligen mycket snö ute nu, plus att det blåser! Der är i princip kaos i hela norrköping, bussar kör av vägen, laskbilar fastnar, och spårvagnarna kommer knappt fram. Visst att vi vill ha snö, men vem beställde såhär mycket?
 
Här har vi dom. Fodrade och varma, från märket Rieker.
 

Fin dag

Såhär har jag gått runt idag. Scarf (eller säger man halsduk?) ifrån H&M och blus ifrån Primark i London. 
Intressant va?
 
Imorse var det ishallen, och sen i eftermiddags umgicks jag med min kusin och hennes Pojkvän. Riktigt fina. Dagen har varit riktigt bra, så den ska avslutas på bästa sätt, nämligen med Solsidan och Beck! Hejdå

- Never let a good thing die.

Hejsan svejsan. Denna lördagsförmiddag har tillbringats på skolan, där det var öppet hus. Ganska trevligt, men hade tiomiljoner gånger hellre legat hemma och sovit i min säng. Imorgon bitti är det ishallen som gäller, vad hände men mina sovmornar den här helgen liksom? 
Efter ishallen imorgon ska jag till mammas jobb där det är öppet hus, eller hur ska man försklara det? Ska bli kul!
 
Bjuder på fyra bilder från i somras. Nu skulle det sitta fint med lite värma va? Sommaren gör mig så glaaaad
 

RSS 2.0